Peugeot 208 1.2 PureTech Allure Automaat,navi,clima,camera afn trekhaak,cruise-control,lane assist op viaBOVAG.nl (2024)

Bandenmaat: 195/55 R16
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).
Motorrijtuigenbelasting: €125 - €141 per kwartaal

Innovatie en design hebben bij Peugeot altijd een streepje voor. Motion & Emotion! De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audiosysteem met DAB-ontvangst en een navigatiesysteem dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. Ook is de Peugeot uitgerust met: automatische airconditioning, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Peugeot biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. U bent mede dankzij accident avoidance system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Neem contact op en we regelen een afspraak!Deze Peugeot 208 komt uit 2020, werd geleverd van 15-07-2019 tot 30-09-2023 en kostte toen € 25.649,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2020 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 74 kW (101 PK) en een cilinderinhoud van 1199 cc.

De personenauto heeft een topsnelheid van 188 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10,8 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5,8 liter per 100 km en hij weegt 1065 kg. De APK is geldig tot 30-03-2026 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 144,58 per kwartaal.Deze Peugeot 208 komt uit 2020, werd geleverd van 15-07-2019 tot 30-09-2023 en kostte toen € 25.649,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2020 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 74 kW (101 PK) en een cilinderinhoud van 1199 cc.

De personenauto heeft een topsnelheid van 188 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10,8 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5,8 liter per 100 km en hij weegt 1065 kg. De APK is geldig tot 30-03-2026 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 144,58 per kwartaal.

Vakgarage de Liesbosch is al ruim 20 jaar aangesloten bij stichting Vakgarage en de Bovag .

Ons bedrijf is een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie, apk, banden en schadeherstel. U wordt snel en vakkundig geholpen waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit alles uiteraard binnen een aanvaardbaar prijsniveau. Ook voor onderhoud aan uw leaseauto ,camper en bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verkopen wij occasions tegen concurrerende prijzen.

Vakgarage de Liesbosch heeft altijd een wisselend aanbod occasions staan. De occasions die door Vakgarage de Liesbosch aangeboden worden hebben bij verkoop en anders bij aflevering altijd een geldige APK, hier hoeft niet extra voor betaald te worden tenzij anders aangegeven. “De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK en 12 maanden wettelijk bepaalde garantie.De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.

U kunt ook kiezen bij de meeste auto's die wij verkopen voor ons Vakgarage 12 maanden premium Afleverpakket de kosten hier van zijn € 995,- De Auto krijgt dan een nieuwe APK, onderhoudsbeurt, Bovag 12 maanden Garantie & Vakgarage Pechhulp 1 jaar voor heel Europa!

Wij willen ons onderscheiden in de markt, niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en indien nodig garantie afhandeling op de juiste manier kunnen doen en voor een marktconforme prijs aan te bieden.

Peugeot 208 1.2 PureTech Allure Automaat,navi,clima,camera afn trekhaak,cruise-control,lane assist op viaBOVAG.nl (2024)

References

Top Articles
. EUROASIA PROCEEDINGS BOOK
Best TW200 Mods [Upgrades For Performance & Comfort] - Motocross Hideout
Menards Thermal Fuse
Uihc Family Medicine
Body Rubs Austin Texas
Terraria Enchanting
Tx Rrc Drilling Permit Query
Poplar | Genus, Description, Major Species, & Facts
Mawal Gameroom Download
123 Movies Babylon
A Fashion Lover's Guide To Copenhagen
Iron Drop Cafe
12 Best Craigslist Apps for Android and iOS (2024)
Mawal Gameroom Download
Keurig Refillable Pods Walmart
Methodist Laborworkx
Red Tomatoes Farmers Market Menu
D10 Wrestling Facebook
Money blog: Domino's withdraws popular dips; 'we got our dream £30k kitchen for £1,000'
Craigslist Pinellas County Rentals
Conscious Cloud Dispensary Photos
Greyson Alexander Thorn
A Man Called Otto Showtimes Near Cinemark University Mall
25 Best Things to Do in Palermo, Sicily (Italy)
Shoe Station Store Locator
Everything To Know About N Scale Model Trains - My Hobby Models
Discord Nuker Bot Invite
Chicago Based Pizza Chain Familiarly
Synergy Grand Rapids Public Schools
Lindy Kendra Scott Obituary
Tokioof
3 Bedroom 1 Bath House For Sale
Nicole Wallace Mother Of Pearl Necklace
Pitco Foods San Leandro
Sunrise Garden Beach Resort - Select Hurghada günstig buchen | billareisen.at
Ticket To Paradise Showtimes Near Regal Citrus Park
The Holdovers Showtimes Near Regal Huebner Oaks
Noaa Marine Weather Forecast By Zone
התחבר/י או הירשם/הירשמי כדי לראות.
Gym Assistant Manager Salary
Ethan Cutkosky co*ck
Shipping Container Storage Containers 40'HCs - general for sale - by dealer - craigslist
Wgu Admissions Login
Lawrence E. Moon Funeral Home | Flint, Michigan
From Grindr to Scruff: The best dating apps for gay, bi, and queer men in 2024
All Buttons In Blox Fruits
Doelpuntenteller Robert Mühren eindigt op 38: "Afsluiten in stijl toch?"
Lux Funeral New Braunfels
Razor Edge Gotti Pitbull Price
Tyrone Unblocked Games Bitlife
Southwind Village, Southend Village, Southwood Village, Supervision Of Alcohol Sales In Church And Village Halls
Varsity Competition Results 2022
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6137

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.