Cruquius 1.3 - Cruquius (2024)

Cruquius 1.3 - Cruquius (1) Cruquius 1.3 - Cruquius (2)

Luxe koopappartementen aan de Entrepothaven

In Cruquius 1.3 woon je direct aan de Entrepothaven. Het unieke design, de fraaie buitenruimten en de luxe afwerking maken dit tot één van de pareltjes van Cruquiuseiland. De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Zo spreekt de zaagtandvorm van de sheddaken, die je van oude fabrieken kent, bijzonder tot de verbeelding.

Cruquius 1.3 is in aanbouw en eind deze zomer al klaar. Je koopt dus nieuw, maar kunt wel al snel verhuizen! Er is nog een aantal 3- en 4- kamerappartementen te koop. Heb je interesse, neem dan gerust contact op met onze makelaar, per email verkoop@cruquius.nl of telefonisch op 06 – 13 57 4000

Maritieme architectuur

Cruquius 1.3 is ontworpen voor Arons en Gelauff architecten. In het ontwerp staat uitzicht centraal. Daarom heeft de architect gekozen voor veel glas en hoge ramen, waardoor daglicht optimaal naar binnen schijnt en je vanuit je appartement prachtig uitzicht hebt op de fraaie omgeving. Het gebruik van beton, glas en de zaagtanddaken herinneren aan het industriële verleden. De rustige kleurstelling van de gebouwen vormen een neutraal canvas voor de karakteristieke Entrepothaven. De gebouwen liggen namelijk direct aan de kade. Een unieke plek. Daarom komt er in de plint van de gebouwen stadse bedrijvigheid. De binnenhoven zijn mooi ingericht met groen en vormen juist een heerlijk rustpunt voor bewoners. Alle appartementen hebben bovendien een eigen terras.

Cruquius 1.3 - Cruquius (11) Cruquius 1.3 - Cruquius (12)
Cruquius 1.3 - Cruquius (13) Cruquius 1.3 - Cruquius (14)
Cruquius 1.3 - Cruquius (15) Cruquius 1.3 - Cruquius (16)

Direct aan de Entrepothaven

Cruquius 1.3 staat met z’n voeten op de boardwalk van Cruquiuseiland, direct aan de Entrepothaven. Via de boardwalk loop je naar links naar de Harbour Club en naar rechts richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Het historische hart van Cruquius ligt ook op loopafstand, met de natuurspeelplaats en gezellige horeca. Bovendien heb je op Cruquius het gemak van een supermarkt, tandarts en een sportschool in de wijk. En wil je de stad in? Dat is slechts 10 minuten fietsen.

Meer over de locatie

Cruquius 1.3 - Cruquius (17) Cruquius 1.3 - Cruquius (18)
Cruquius 1.3 - Cruquius (19) Cruquius 1.3 - Cruquius (20)

Laatste aanbod

In Cruquius 1.3 kun je kopen in drie gebouwen: 1.3E, 1.3F en 1.3G. De meeste appartementen zijn inmiddels verkocht. Je hebt nog keuze uit een aantal 3- en 4 kamerappartementen die variëren van 120 tot 149 m2.

De appartementen zijn compleet en luxe afgewerkt, onder andere met een greeploze keuken van Leicht met een composiet blad, een Quooker en Siemens inbouwapparatuur. En ook de toilet en badkamer zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit.

De oplevering is deze zomer al, dus je kunt al snel wonen in Cruquius 1.3. De prijzen van het laatste aanbod variëren van € 787.500,- tot € 987.500,- v.o.n. De prijzen zijn inclusief afgekochte erfpacht voor 50 jaar.

BEKIJK HIER HET BESCHIKBARE WOONAANBOD

Cruquius 1.3 - Cruquius (21) Cruquius 1.3 - Cruquius (22)

Cruquius 1.3 In het kort

  • Uniek ontwerp aan de Entrepothaven
  • Stadswoningen circa 146- 155 m2
  • 3- en 4- kamerappartementen van circa 112 – 149 m2
  • Eén- en tweelaagse penthouses van circa 164- 192 m2
  • Luxe greeploze keuken met een composiet keukenblad, een Quooker en met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
  • Parkeergarage en fietsenstalling onder het gebouw
  • Oplevering einde zomer 2021
  • Erfpacht afgekocht voor 50 jaar

Bekijk de brochure van Cruquius 1.3

Bekijk het beschikbare woonaanbod

In de woningzoeker hieronder kun je aan de Entrepothaven de drie gebouwen van 1.3 aanklikken: 1.3E, 1.3F en 1.3G. Per gebouw kun je bekijken welke appartementen er nog vrij zijn. Als je op een appartement klikt, krijg je alle informatie van die woning in beeld en kun je via de link de plattegrond bekijken.

Voor verkoop en informatie

E-mailadres:verkoop@cruquius.nl
Tel.:06 – 13 57 4000

Downloads Cruquius 1.3

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Brochure 1.3

Algemene informatie woningzoeker

Algemene verkoopinformatie

Ruimte- en afwerkstaat Cruquius 1.3E

Ruimte- en afwerkstaat Cruquius 1.3F

Ruimte- en afwerkstaat Cruquius 1.3G

Drone beelden | Cruquius vanuit de lucht

Neem een virtuele tour

Cruquius is echt en dat kun je ervaren. Kom gerust even kijken en maak een wandeling door de fijne wijk in Amsterdam-Oost. Wil je liever nu al digitaal rondkijken, dat kan ook. We hebben namelijk een virtuele tour gemaakt. Hieronder zetten we mooiste plekjes van Cruquius voor je op een rij.

Cruquius is stijlvol én sfeervol. Dat bewijst het groene hart.

Het groene hart

Cruquius is verbonden met het water. Dat ervaar je aan de boardwalk, de fijne kade en het dok.

BoardwalkDe kadeHet dok

Ook het groen krijgt de ruimte in de binnentuinen Cruquius.

De binnentuin

Cruquius 1.3 - Cruquius (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5537

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.